Juniora och seniora medarbetare till SEK:s IT-avdelning sökes!

Juniora och seniora medarbetare till SEK:s IT-avdelning sökes!

SEK rekryterar just nu flera nya medarbetare till IT-funktionen. Då vi står inför en förändringsresa med stora digitala utmaningar behöver vi förstärka vårt kompetenta team med fler stjärnor.


Vi behöver dig, och dig, och dig…

Behovet är stort av projektledare och utvecklare inom affärssystemen Murex och ACBS samt inom .Net/C#, BI och SQL. Vi kommer att behöva både juniora och seniora medarbetare till tjänsterna och kommer löpande att gå ut med annonser för respektive tjänst, men du har redan nu möjlighet att registrera ditt intresse och din yrkesprofil i vår kandidatbank.

Häng med på en förändringsresa

På SEK står vi inför stora digitala utmaningar, en omfattande förändringsresa väntar där kundens behov styr vår fortsatta utveckling och där ambitionen är att kunna göra mer nytta för fler. Detta arbete kommer att ställa stora krav på organisationen, inte minst på de systemstöd vi har.

Personliga egenskaper

På SEK arbetar vi i enlighet med vår värdegrund, samarbete, lösningsorientering och professionalism. För att trivas hos oss tror vi att du känner igen dig i våra värderingar, är positiv och flexibel och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö.

Tidigare erfarenheter

Relevant utbildning och erfarenhet inom IT-området, engelska i tal och skrift. Arbete inom finansbranschen är ett extra plus.

Om SEK

Svensk Exportkredit är ett statligt ägt bolag med ett viktigt uppdrag, att på kommersiella och hållbara grunder säkerställa tillgången till finansiella lösningar för svensk exportnäring. Vår vision är att stärka svenska exportföretags konkurrenskraft och därmed bidra till att skapa sysselsättning och hållbar tillväxt i Sverige. Under 2018 lånade SEK ut sammanlagt 57 miljarder svenska kronor till och för svenska företag genom utlåning direkt till exportföretagen eller deras kunder. Mer om SEK hittar du här

Registrera dig i kandidatbanken

Om du tycker att detta låter som en intressant och utvecklande arbetsplats, registrera dig gärna i vår kandidatbank.

Till kandidatbanken


Frågor?

Har du funderingar på SEK som arbetsplats eller om satsningen inom IT-funktionen är du välkommen att höra av dig!

Anna Rattfeldt, HR
Maila Anna

Madeleine Widaeus, IT
Maila Madeleine

Mer om SEK

Läs mer om våra tjänster och produkter eller lyssna på vår podcast med aktuella gäster som talar om export.

Vad SEK gör

Lyssna på SEK-podden


Jobba på SEK

Läs mer om SEK som arbetsplats och träffa några medarebetare.

Till karriärsidan


 

SEK