Swedish Export Academy

Swedish Export Academy

Swedish Export Academy är det andra programmet i sitt slag och syftar till att utveckla medarbetarna på organisationerna Almi, Business Sweden, EKN, SEK och UD inom exportsamarbetet i Sverige.


Swedish Export Academy är ett utbildningsprogram för medarbetare inom flera av Team Swedens organisationer. Programmet, som sträcker sig över ett år, syftar till att öka kunskapen och utveckla och stärka samarbetet mellan våra organisationer för att främja svensk export.

Totalt deltar 26 personer från fem organisationer i årets program som innefattar tio moduler. Deltagarna kommer få möjlighet att fördjupa sig inom områden som hållbarhet, exportfinansiering, hur det svenska exportkreditsystemet fungerar och  om hur organisationerna kan arbeta ännu bättre tillsammans i framtiden.

Utöver det får deltagarna utveckla sig inom strategi, omvärld, kundfokus, nätverkande och personlig utveckling. För deltagarna handlar det om att lära sig mer om exportnäringen, mer om de olika organisationerna och därigenom få en djupare kunskap.

Karriär på SEK

Är du nyfiken på SEK som arbetsplats? På SEK omges du av kollegor som har djup kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering.

Läs mer om SEK som arbetsplats

Lediga tjänster

Vill du arbeta med svensk exportfinansiering i en internationell miljö och med ett viktigt uppdrag att stärka svensk export?

Kolla in våra ledig tjänster

SEK