Hoppa till innehåll

Över gränser och generationer

Tillsammans för ökad svensk export

Se våra lediga jobb

Vårt erbjudande som arbetsgivare

Med rätt förväntningar får du en bra start och bättre möjligheter att trivas och utvecklas hos oss. Därför har vi frågat våra medarbetare hur de upplever SEK som arbetsgivare. Deras svar ligger som grund till vårt erbjudande till dig som vill jobba här.

SEK som arbetsgivare

Oavsett roll har alla som jobbar hos oss ett tydligt uppdrag – att finansiera och främja svensk export. Med globala affärer skapar vi tillväxt i Sverige och bidrar till nytänkande lösningar för en hållbar utveckling i världen.

”Vi sätter Sverige på kartan och bidrar till att göra världen bättre”
Vårt syfte och vår resa framåt

Engagemang och expertis sedan 1962

I 60 år har lån från SEK gjort det möjligt för generationer av svenska företag att växa. Med ökad export skapar vi tillväxt i Sverige och bidrar till nytänkande lösningar för en hållbar utveckling i världen.
“Här är jag delaktig och inte bara en liten kugge”
Dina drivkrafter

Du gör det möjligt

För att trivas och prestera i Team SEK har du viljan att lyckas och nå resultat. Ditt engagemang gör dig ansvarsfull och professionell i din roll.
”Ett stort förtroende för min kompetens gör att jag får driva saker själv”
Vårt ledarskap

Ledarskap som lotsar

Vårt arbete tillsammans bygger på ömsesidig tillit. Som lagspelare på SEK tar du ansvar för både eget och gemensamt arbete. Ledarskapet stöttar dig genom att visa riktningen, så att du kan leda vägen själv.
”Vi behöver varandra för att lyckas”
Vår arbetsplatskultur

Tillsammans kan vi mer

Vi är ett välkomnande och inkluderande team som jobbar nära varandra. Tillsammans bildar vi ett ekosystem av förstklassig kompetens. Med kunden i fokus ser vi helheten och jobbar som ett SEK.

Möt Team SEK

För oss är du en viktig del av en kultur som både höjer arbetsglädje och prestation. Som ett SEK gör vi mer nytta för fler och är en kraft i omställningen.

Sök