Hoppa till innehåll

Om SEK

Vill du komma i kontakt med oss, maila information@sek.se eller ring +46 8 613 83 00. Du kan också kontakta någon av våra kundansvariga.

SEK är ett statligt bolag som på kommersiella och hållbara grunder finansierar svensk exportnäring. Läs gärna mer om vår historia och vad vi gör idag.

Vi är SEK

Nöjda medarbetare skapar nöjda kunder. Därför jobbar SEK aktivt för att ha en hållbar arbetsplats och en företagskultur där medarbetare känner sig delaktiga och motiverade.

SEK är en expertorganisation och hos oss arbetar cirka 250 personer. Många är utbildade ekonomer och civilingenjörer. Vi har spetskompetens inom till exempel marknadsanalys, riskberäkning och finansiell matematik.

Vi har blivit utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag. Utmärkelsen innebär att SEK är ett av de attraktivaste företag att göra karriär på.

”SEK har ett meningsfullt och viktigt samhällsuppdrag, det är betydelsefullt för mig. Sen gillar jag att jobba i ett litet bolag där beslutsvägarna blir korta.”
Peter Svensén, CRO på SEK

”Jag brinner verkligen för små och medelstora företag och tycker att det är otroligt stimulerande att kunna bidra till tillväxten i Sverige.”

Sofia Lindberg, affärsansvarig på SEK

SEK är ett statligt bolag som ska agera på sådant sätt att förtroendet från omvärlden upprätthålls. Vår uppförandekod vägleder medarbetarna i ett etiskt arbete såväl inom bolaget som i relation till andra.

Jobba hos oss

Är du nyfiken på att arbeta med exportfinansiering i en internationell miljö? Ta chansen och bli en del av vårt fantastiska team!

Swedish Export Academy är ett utbildningsprogram som syftar till att utveckla medarbetarna på Almi, Business Sweden, EKN, SEK och UD och stärka samarbetet för att främja svensk export.

Besöksadress och kontakt

Stockholm

AB Svensk Exportkredit
Box 194, SE-101 23 Stockholm
Besöksadress:
Fleminggatan 20, Stockholm

Göteborg

AB Svensk Exportkredit
Östra Hamngatan 16,
United Spaces lokaler
411 09 Göteborg

Kontaktinformation

Kommunikation

Hållbarhet

Kundansvariga

Ledning & Styrelse

Sök