Hoppa till innehåll

Om SEK

Vill du komma i kontakt med oss, maila information@sek.se eller ring +46 8 613 83 00. Du kan också kontakta någon av våra kundansvariga.

SEK är ett statligt bolag som på kommersiella och hållbara grunder finansierar svensk exportnäring. Läs gärna mer om vår historia och vad vi gör idag.

Vi är SEK

Nöjda medarbetare skapar nöjda kunder. Därför jobbar SEK aktivt för att ha en hållbar arbetsplats och en företagskultur där medarbetare känner sig delaktiga och motiverade.

SEK är en expertorganisation och hos oss arbetar cirka 270 personer. Många är utbildade ekonomer och civilingenjörer. Vi har spetskompetens inom till exempel marknadsanalys, riskberäkning och finansiell matematik.

Vi har blivit utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag. Utmärkelsen innebär att SEK är ett av de attraktivaste företag att göra karriär på.

 

”Det bästa med mitt arbete är att ingen affär är den andra lik och jag lär mig fortfarande nytt. Jag drivs även av att göra skillnad i världen och hitta en lösning som blir bra och lönsam för alla parter.
marica Bixo, affärsansvarig på SEK

”Fördelen med SEK är de korta beslutsvägarna och känslan av att jag underlättar arbetet för mina kollegor genom att vara länken mellan IT och verksamheten.”

amin zamayeri, it-partner på SEK

SEK är ett statligt bolag som ska agera på sådant sätt att förtroendet från omvärlden upprätthålls. Vår uppförandekod vägleder medarbetarna i ett etiskt arbete såväl inom bolaget som i relation till andra.

Jobba hos oss

Är du nyfiken på att arbeta med exportfinansiering i en internationell miljö? Ta chansen och bli en del av vårt fantastiska team!

Swedish Export Academy är ett utbildningsprogram som syftar till att utveckla medarbetarna på Almi, Business Sweden, EKN, SEK och UD och stärka samarbetet för att främja svensk export.

Kontor och besöksadresser

Stockholm

AB Svensk Exportkredit
Box 194, SE-101 23 Stockholm
Besöksadress:
Fleminggatan 20, Stockholm

Andra kontor

Kontaktinformation

Kommunikation

Hållbarhet

Kundansvariga

Ledning & Styrelse

Sök