Karriär

Karriär

Vill du arbeta med finansiering i en global miljö där utvecklingsmöjligheterna är stora?SEK:s framgång bygger på våra medarbetares erfarenhet och kompetens. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och utmaningar. Hos oss får du som är ny mycket hjälp och stöd av erfarna kollegor.

”På SEK har jag en fri roll och jag löser problem dagligen. Mitt jobb är en brygga mellan IT och affären och vi jobbar mycket nära affärssidan i frågor gällande utveckling och support. SEK har fördelen av att vara ett relativt litet bolag vilket ger goda utvecklingsmöjligheter där man får möjlighet att lära sig flera olika delar av organisationen.”

Petra Maretic, 25 år, Murex Business Analyst. Studerade Teknisk Matematik på Lunds Tekniska Högskola. Anställdes på SEK 2015.

”Det här är mitt första jobb efter studierna. Jag arbetar med att implementera riskmodellerna och blev förvånad av att ett sådant verksamhetsnära arbete låg på IT-avdelningen. SEK är en prestigelös organisation och jag har redan fått mycket ansvar. Min känsla, efter ett drygt år på SEK, är att om man bara tar för sig så finns möjligheter att göra karriär.”

Fredrik Andersson, 26 år, Murex Business Analyst. Studerade Industriell Ekonomi på Umeå Universitet. Anställdes på SEK 2015.

 

Petra Maretic och Fredrik Andersson

Petra Maretic och Fredrik Andersson

Skicka e-post

SEK